Becks 3 Fadderbarn i Kambodsja

Barna på søppelfyllingen - de fattigste av de fattige!

Under vårt opphold i østen julen/nyttar 2013, kom Inger og Owe Beck i kontakt med CCF eller www.cambodianchildrensfund.org som organisasjonen heter. Dette er en ideell organisasjon som hjelper flere tusen barn i Phnom Penh og deres familier ved enkle midler til å få seg et bedre liv, en utdannelse og håp. Organisasjonen ble startet opp av Scott Neeson, tidligere toppsjef for 20th Century Fox filmselskap. Scott som han heter og som alle barna kjenner, kom til Kambodsja for rundt 10 år siden og solgte alt han hadde bak seg startet opp CCF. Vi har aldri sett en så fantastisk organisasjon som med enkle midler klarer å ta seg av over 2000 barn samt mange av deres familier (om de har noen), de fattigste av de fattige, ofte mishandlede, voldtatte og underernærte barn som kommer fra hjem som ikke kan kalles hjem. De bor på søppelfyllingen Steung Meanchey i Phnom Penh, og det er mange tusen av dem. På fyllingen finner man alt av skrot og søppel fra sykehusavfall, til bygningsmaterialer, matrester, knust glass, sprøyter osv, og der løper disse barna rundt ofte barbente og leter efter mat og annet de kan selge.

Ofte kommer det voldtatte og mishandlede barn dit uten foreldre som er narkomane, prostituerte eller rett og slett ikke har råd til å ta seg av sine barn. Opplevelsen var så sterk av å se hva CCF og se hva de har fått til, at Inger og Owe Beck ikke kunne Ia være å hjelpe noen av disse barna.


I 2014 adopterte vi 3 fadderbarn, 3 søstre. En av de hadde blitt misbrukt som lite barn og lå 10 dager på sykehus i Phnom Penh, men klarte seg. dag er det tre glade jenter vi ser. De får alle hjelp til utdannelse, god helse og familiene får hjelp slik at de får en bedre fremtid.

Inger og Owe Beck treffer de på sine reiser til Kambodsja 2 ganger i året, og det er herlig å se barna vokse opp i trygge omgivelser forteller Owe og Inger.


 • Noy (6), Nitc (7) and Nith (9) ved ankomst 2013

  Noy (6), Nitc (7) and Nith (9) ved ankomst 2013

 • Noy, Nich and Nith

  Noy, Nich and Nith

 • Inger og Owe Beck på besøk

  Inger og Owe Beck på besøk

 • Jentene på restaurant

  Jentene på restaurant

 • Nith(14), Nitch(12) og Noy(11) i 2018

  Nith(14), Nitch(12) og Noy(11) i 2018