Becks 3 Fadderbarn i Kambodsja

Becks 3 Fadderbarn i Kambodsja

Barna på søppelfyllinga - de fattigste av de fattige!

Under vårt opphold i østen julen/nyttar 2013, kom Inger og Owe Beck i kontakt med CCF eller www.cambodianchildrensfund.org som organisasjonen heter. Dette er en ideell organisasjon som hjelper flere tusen barn i Phnom Penh og deres familier ved enkle midler til å få seg et bedre liv, en utdannelse og håp. Organisasjonen ble startet opp av Scott Neeson, tidligere toppsjef for 20th Century Fox filmselskap. Scott som han heter og som alle barna kjenner, kom til Kambodsja for rundt 10 år siden og solgte alt han hadde bak seg startet opp CCF. Vi har aldri sett en så fantastisk organisasjon som med enkle midler klarer å ta seg av over 2000 barn samt mange av deres familier (om de har noen), de fattigste av de fattige, ofte mishandlede, voldtatte og underernærte barn som kommer fra hjem som ikke kan kalles hjem. De bor på søppelfyllingen Steung Meanchey i Phnom Penh, og det er mange tusen av dem. På fyllingen finner man alt av skrot og søppel fra sykehusavfall, til bygningsmaterialer, matrester, knust glass, sprøyter osv, og der løper disse barna rundt ofte barbente og leter efter mat og annet de kan selge.

Ofte kommer det voldtatte og mishandlede barn dit uten foreldre som er narkomane, prostituerte eller rett og slett ikke har råd til å ta seg av sine barn. Opplevelsen var så sterk av å se hva CCF og se hva de har fått til, at Inger og Owe Beck ikke kunne Ia være å hjelpe noen av disse barna.

Bildet viser de tre små søstrene som Beck har valgt å hjelpe.
(Bildet er tatt når jentene kom til CCF)

Srey Noy (6), Srey Nith (9) och Srey Nitch (7).Spennende med skole :)

Vill du också hjälpa till? Kontakta Owe Beck owe.beck@beckmaskin.no, och vi garanterar att hela det belopp som du bidrar kommer att gå till CCF och deras arbete i Kambodja. - See more at: http://www.beckmaskin.se/Beck+hjälper+barnen+...

Vil du også hjelpe? Kontakt owe.beck@beckmaskin.no
Vi garanterer at pengene kommer frem.

Kontakta Owe Bec