Be om tilbud
Sjekk om vi har en tilgjengelig maskin nær deg

(Vårt distrikt er Viken, Oslo, Vestfold og Telemark og gamle Oppland fylke)


Canycom minidumpere fra Japan - Til Salgs

Chikusui Canycom ble grunnlagt i 29. januar 1948 og Beck Maskin har over 30 års samarbeid med selskapet!

CANYCOM er en ledende produsent av minidumpere (fra 0,5 til 5 tonns kapasitet) i Japan med en produksjon på ca. 9000 enheter i året.
De minste er el drevne og de største enn så lenge konvensjonelle. Selskapet har spesialisert seg på mindre selvgående små beltedrevne dumpere innenfor fritid, jordbruk, skogbruk, bygg og anlegg samt transport av personell. Canycom minidumpere er stort sett laget for bruk over kortere distanser utenfor vei og hvor føreren blir fraktet med maskinen.

Beck har som nevnt importert disse i mange år og garanterer for meget god kvalitet til rett pris. Dumperne er laget i kjent god japansk kvalitet som vi har levert til Leif Grimsrud AS og SKANSKA. RG Ekspert AS har også en rekke i ulike størrelser for bruk i sin utleiepark.

Beck økte sin markedsandel kraftig med disse fine dumperne i 2019. Fra 2020 har 2 nye modeller kommet til: S120 (1,2 tonn) og S300 (3 tonn). Nytt er også at flere av dem kan leveres med selvlaster som produseres i Sverige, en fin løsning i samarbeid med vår svenske kollega som importerer Canycom til Sverige. Beck garanterer for meget god kvalitet.

Vi har 3 ulike modeller minidumpere hos oss på henholdsvis 1200 kg, 1600 kg og 3000 kg lastekapasitet.
Se samlebrosjyre.