Anleggsmaskiner til salgs.

Gravemaskiner, Minigravere, Hjullastere, Minidumpere


Her finner du anleggsmaskiner til alle typer funksjoner og oppgaver fra Kobelco, Mecalac, Canycom og Airman.


Gravemaskiner

Gravemaskiner

Kraftige og spesielt nyttige for å grave grøfter, lage fundamenter, og fjerne stein og jord i konstruksjonsprosjekter og andre anleggsarbeid. Her finner du Kobelco gravemaskiner fra 1,0 - 85 tonn.
Minigravere

Minigravere

Mindre, mer manøvrerbare og lettere å betjene. Kan brukes til å grave grøfter, lage fundamenter, og for å fjerne stein og jord. Vi selger Airman og Kobelco minigravere fra 0,8-6,0 tonn.
Hjulgravere

Hjulgravere

Mindre, mer manøvrerbare, mer miljøvennlige, lettere å betjene, lettere å vedlikeholde og har lavere driftskostnader enn vanlige gravemaskiner. Vi selger Mecalac hjulgravere fra 7 til 15 tonn.
Hjullastere

Hjullastere

Hjullaster løfter og transporterer stein, jord, sand, betong, og andre materialer. Også nyttige for å laste og losse containere, lastebiler, og andre transportmidler. Vi selger Mecalac hjullastere fra 1,7 til 15 tonn.
Hjuldumpere

Hjuldumpere

Hjuldumper brukes til å laste og transportere materialer. Har en stor beholder som kan løftes og tippes for å laste og tømme materialer. Vi selger Mecalac hjuldumpere, fra 1 tonn til 9 tonns nyttelast.
Minidumpere

Minidumpere

Liten, manøvrerbar maskin som brukes til å laste og transportere materialer og kan lettere komme inn i trange områder. Vi selger minidumpere fra Canycom med lastekapasitet fra 1,2 til 3,0 tonn