Om oss

Beck Maskin AS er en familieeid maskin importbedrift med røtter tilbake til 1979. Du finner oss på Langhus syd for Oslo.
Vi har flere forhandlere rundt om i landet.

Vi retter vår virksomhet mot entreprenører, grøntbyggere, kommuner og landbruk. Vi leverer til bedrifter i alle størrelser, offentlige virksomheter, organisasjoner ETC. Virksomheten omfatter salg av nye og brukte maskiner, reservedeler, gummibelter, skuffer, understells deler, service og reparasjoner.

Vi har kjente agenturer som:
KOBELCO og AIRMAN gravemaskiner, MECALAC hjullastere og hjulgravere, CANYCOM minidumpere, ACJE hydrauliske hammere og BM Track gummibelter.

Med 41 års fartstid i bransjen har vi opparbeidet oss betydelig kunnskap, erfaring og markedsposisjon innen små og store anleggsmaskiner og reservedeler. I samarbeid med flere ledende leverandører på markedet jobber vi hver dag for å utvikle oss videre.

Våre 25 engasjerte medarbeidere jobber for god kvalitet, raske leveringer, personlig service og tilgjengelighet. Beck Maskin AS skal alltid oppleves som en hyggelig og seriøs samarbeidspartner.

Kontakt oss gjerne på epost eller telefon 66800800 for mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg og din virksomhet.


Finn oss på Facebook

Becks World på Facebook