Be om tilbud
Sjekk om vi har en tilgjengelig maskin nær deg

(Vårt distrikt er Viken, Oslo, Vestfold og Telemark og gamle Oppland fylke)


AIRMAN Minigravere fra 0,9 til 6,0 Tonn

Airman eller Hokuetsu Industrier Ltd. er en av Japans virkelige gamle etablerte produksjonsselskaper som ble etablert i 1938.

80 års historie - Les mer om historien. her.

Som navnet tilsier er består hovedvirksomheten av Airman (luftmann) kompressorer og generatorer, og selskapet den største produsenten i Østen av slikt utstyr og kan sammenliknes med Atlas Copco her hjemme. Selskapet har utviklet denne serien med utrolig allsidige, komfortable og vedlikeholdsvennlige minigravere.
Samproduksjon med Hitachi

Airman samproduseres med Hitachi, kun fargen er forskjellig. For en del år tilbake var det faktisk Airman som utviklet og produserte minigravere for Hitachi, og det resulterte i et livslangt samarbeid. Airmans Europalager for reservedeler og service/suppport er det samme og dette sikrer en meget god tilgang til reservedeler og service/support når vi måtte behøve det. Med minigraver fra Airman dekker du små og store behov innen graving. Om det så er for privatpersoner, anleggsgartnere, entreprenører og utleiefirmaer. Minigraverne er de minste av sitt slag, men de er likevel utrolig kraftige, raske og energieffektive. Uansett hvor du arbeider, enten det er generell graving, veibygging, jordflytting, grøftegraving eller til og med rivning - vil minigravere fra Airman overstige dine forventninger