Kobelco-deler


Har du en New Holland eller Kobelcomaskin ? Da kan vi hjelpe deg....

Etter at Beck tok over importen av Kobelco i hele Sverige og i vår del av Norge, har et stort antall kunder kontaktet oss angående hjelp til deres Kobelcoproduserte NEW HOLLAND maskiner. Vi skal yte vårt beste for å hjelpe. Kobelco tilbyr et stort utvalg av originale deler som passer til alle Kobelco gravemaskiner. Ved å velge Kobelco Genuine Parts, vil du sikre at din Kobelco gravemaskin holder seg godt vedlikeholdt og oppfyller de opprinnelige spesifikasjonene.

Kobelco Original Parts er produsert av samme høy kvalitet som Kobelco anleggsmaskiner. Etter å ha gjennomgått omfattende laboratorie- og felttesting, får originaledeler maskinen til å fungere lenger med minimal nedetid, reduserte vedlikeholdskostnader og bidrar til å sikre kontinuerlig maskinkvalitet. Kun Kobelco Original Parts garanterer samme ytelse, holdbarhet og pålitelighet som din gravemaskinens originaldeler.

Prøv oss - vi leverer originaldeler rimelig og raskt.


NYHET!

Vi har nå startet med KGSP - Global Service Parts til enkelte produkter.

KGSP program

KGSP, Kobelco Global Service Parts er et program hvor Kobelco har funnet frem deler som f.eks filtre, understell m.m. fra andre leverandører til svært gode priser.
Reservedelene er godkjent av Kobelco til å brukes gjennom garantitid og maskinens livstid. Dette sparer du som kunde mye penger på.

EKSEMPLER PÅ KGSP-DELER ER:
FILTER, OVER- OG UNDERULLER, STÅLLENKER/ PLATER / LEDEHJUL, SPROCKET, PAKNINGSSETT ETC.

Merk! Gjelder kun nyere maskinmodeller fra 2000 og oppover.