Be om tilbud
Sjekk om vi har en tilgjengelig maskin nær deg

(Vårt distrikt er Viken, Oslo, Vestfold og Telemark og gamle Oppland fylke)


MECALAC Hjullastere

MECALAC gruppen produserer premium maskiner for bygg og anleggsbransjen. Tyskproduserte hjullastere fra Ahlmann fabrikken blir skreddersydd til deg som kunde, og det er mange muligheter!

Prisen på maskin avhenger av hva du ønsker å utstyre de med, vi setter gjerne opp et tilbud til deg. Maskinene har meget høy kvalitet, og de er prisgunstige, i tillegg kan de utrustes med alle former for skuffer, gafler, ploger, sandspredere etc. Alle våre maskiner har Steg V (Utslippskrav som kreves fra myndighetene.

Hjullasterne finnes i 4 produktserier: 4-hjuls sving, leddstyrte, svinglastere og teleskopmodeller.

De fire typene av MECALAC lastere 1,7 til 15 tonn gir et bredt spekter av lastemaskiner til bygg, anlegg, industri, landbruk og offentlige virksomheter.

Vårt MECALAC salgsteam er klare for din henvendelse


AF1050, 4-hjuls sving - Kampanje

AF1050, 4-hjuls sving - Kampanje

AF 1050, 4-hjuls sving er medlem av Mecalacs nye Boosterline-serie. Den nye kraftpakken med et skuffevolum på 1,05-1,5 m³ har en Monobom med 2 løftesylindere + Boost. Dette resulterer i en betydelig økt maskin produktivitet. En romslig hytte med 2 dører. Den kraftige tilleggshydraulikken gjør det mulig å betjene feiemaskiner, tallerkenkomprimatorer, slåmaskiner osv.

Produktlink

KAMPANJEPRIS: MECALAC AF1050, 5800 kg, KR. 725.000,- Eks mva - (inkludert standard skuff og snøplog) 40 km/tAF1200, 4-hjuls sving - Kampanje

AF1200, 4-hjuls sving - Kampanje

6 tonns AF 1200 med et skuffevolum på 1,2-1,7 m³ er også medlem av den nye Boosterline-serien. Monobom med Z-spak kinematikk sikrer en enda høyere utrivningskraft og presis parallell føring når du arbeider med pallgafflene. Ved lasting med Boost forsterker den unike kinematikken løftekraften med 17%. Firehjuls sving med automatisk styrejustering sikrer maksimal stabilitet og manøvrerbarhet. Et intelligent kjølekonsept gjør at rengjøringsintervallene til kjøleren kan forlenges.

Produktlink

KAMPANJEPRIS: MECALAC AF1200, 6000 kg, KR. 760.000,- Eks mva - (inkludert standard skuff og snøplog) - 40 km/t
AX700

AX700

En utmerket maskin for alle utleieselskap. Med en høyde på 2,47 m og en maskinbredde på 1,6 m gjør denne maskinen ideell for trange arbeidsplasser. Et høydepunkt på maskinen er den temperaturavhengige hydrauliske viftestyringen. Dette systemet tilbyr minimum støyutslipp og lavt drivstofforbruk. Den nye Mecalac AX-serien overbeviser med sin robusthet, lave driftskostnader, enkel betjening, forenklet vedlikehold og sist, men ikke minst, et slank design.

Produktlink

AX850 - Kampanje

AX850 - Kampanje

Monoboomen med sin utmerkede sikt overbeviser, enten den brukes som en profesjonell utleiemaskin eller som redskapsbærer. Den merkekompatible hurtigkoblingen med standard elektrohydraulisk lås gir høy sikkerhet. Romslig førerhus utstyrt med brukervennlige betjeningselementer er en annen viktig funksjon i AX-serien. Det intelligente motor- og fremkommelighetskonseptet et sentralt multifunksjonsdisplay, Mecalac MDRIVE-funksjonen og evalueringen av maskindata via Mecadig diagnosesystem gjør det daglig arbeidet enklere.

Produktlink

KAMPANJEPRIS: MECALAC AX850, 5050 kg, KR. 599.000,- Eks mva - (inkludert standard skuff og snøplog) 30 km/TAX1000

AX1000

Den profesjonelle lasteren for tunge arbeider på byggeplassen overbeviser på grunn av sin kraftige Z-Kinematics med to løftesylindere. Bruksorientert parallell føring, høye utbruddskrefter og raske arbeidssykluser er hovedegenskapene. I tillegg til de låsbare akslene, er den selvstabiliserende midtpunktet (Mecalac Self Stabilizing Concept) et annet slående trekk i AX-serien. Dette tjener til å perfeksjonere håndteringsegenskapene og øke stabiliteten.

ProduktlinkAS600 Svinglaster, 4-hjuls sving

AS600 Svinglaster, 4-hjuls sving

Mecalac Swing laster - med høy effektivitet og hastighet - gir topp ytelse på alle byggeplasser.
Evnen til å kjøre, manøvrere og dreie samtidig er nøkkelen til den høye produktiviteten. Bytt til romstyring, mobilitet og stabilitet.

3 styremodus:

Bynære byggeplasser er ofte overbelastet, arbeidsområdet er begrenset og grunnforholdene blir ofte kompromittert. Designet rundt en ramme i ett stykke med 3 styringsmodus som standard - 2 hjul sving, 4 hjuls sving, krabbe - mobiliteten til denne maskinen er 100% sikret.

Produktlink

AS700 Svinglaster, 4-hjuls sving

AS700 Svinglaster, 4-hjuls sving

AS700 er inngangsmodellen i det profesjonelle segmentet og er en del av den nyutviklede Boosterline av Mecalac. På grunn av Booster-kinematikken, kan den øke løftekraften med 30%. Den smale monoboomen øker arbeidsområdet mellom hjulene med 32%. Dette tillater maksimal utnyttelse av svingområdet. Mecalac firehjuls svingsystem med automatisk justering sikrer maks. stabilitet og manøvrerbarhet.

Produktlink

AS750 Svinglaster - Nyhet!

AS750 Svinglaster - Nyhet!

Storesøsteren til Mecalac AS600 Swing-lasteren, AS750 tilbyr enda mer med en akselavstand på 1870 mm for enda mer stabilitet, økt motoreffekt til 45kW / 61 hk og mer løfte- og lastekapasitet. Dens "P" (parallelle) skuffekinematikk gir utmerket presisjon under håndtering, spesielt med pallegafler eller utstyrt med lastkrok.

AS850 Svinglaster  - Nyhet!

AS850 Svinglaster - Nyhet!

Med AS850 blir produktivitet nøkkelordet. Med alle fordelene til Mecalacs Swing-maskiner, inkludert det stive chassiset og 4-hjulsstyringen, er AS850 også tilgjengelig i en 40 km/t-versjon. I tillegg tilbyr den nye bom- og "Z"-skuffekinematikken det beste kompromisset mellom gravekraft og presisjon.

AS900 Svinglaster, 4-hjuls sving

AS900 Svinglaster, 4-hjuls sving

AS900 er den mest profesjonelle lasteren i klassen 1 m³ og tilhører også den nye Boosterline of Mecalac. Den allsidige kraftpakken har en monoomom med 2 løftesylindere + Boost. Dette gjør det mulig å øke løftekraften med 29%. AS 900 er preget av en særlig høy stabilitet og styrke. For bruk med forskjellige tilbehør er en ekstra joystick og 2 ekstra proporsjonale hydrauliske kretser tilgjengelig.

  • Klimaanlegg
  • Solid chassis
  • Lastfølende hydraulikksystem med flytdeling
  • Hydrostatisk trekkraft med MDrive
  • Firehjulsstyring for maks. stabilitet og manøvrerbarhet
  • Intuitivt driftskonsept
  • Svingbar stikke med kraftig Zplus-kinematikk
  • Elektrohydraulisk hurtigkobling
  • Optimal tilgang til alle servicepunkter

Produktlink


AS900 Svinglaster Tele, 4-hjuls sving

AS900 Svinglaster Tele, 4-hjuls sving

Mecalac Swing laster Teleskop - Høy effektivitet og hastighet - gir topp ytelse på alle byggeplasser. Evnen til å kjøre, manøvrere og dreie lasteaggregat samtidig er nøkkelen til den høye produktiviteten.

3 styremodus:

Bynære byggeplasser er ofte overbelastet, arbeidsområdet er begrenset og grunnforholdene blir ofte komprimert. Designet rundt en ramme i ett stykke med 3 styringsmodus som standard - 2 hjulstyring, 4 hjulstyring, krabbe - mobiliteten til denne maskinen er 100% sikret.

Produktlink

AS1000 Svinglaster - Nyhet!

AS1000 Svinglaster - Nyhet!

Mecalac AS1000 fungerer på alle arbeidsplasser med sin effektivitet og hastighet. AS1000 tilbyr maksimal ytelse med en 4-sylindret 55,4 kW / 75 hk motor med høyt dreiemoment (375 Nm). Svinglasteren har muligheten til å være utstyrt med en høyflytende hydraulikklinje som tilbyr opptil 120 l/min, perfekt egnet til å drive hydrauliske redskaper.

3 STYREMODUS

Bybyggeplasser er ofte overbelastet, arbeidsplassen er begrenset og grunnforholdene er ofte kompromittert. Designet rundt en ramme i ett stykke med 3 styremoduser som standard - 2-hjulsstyring, 4-hjulsstyring, krabbe - mobiliteten til denne maskinen er 100 % sikret.

AS1600 Svinglaster, 4-hjuls sving

AS1600 Svinglaster, 4-hjuls sving

AS1600 er det nye flaggskipet i 11-tonnersklassen. Den ble utviklet som en profesjonell hjullaster som oppfyller de høyeste krav til ytelse, lønnsomhet, pålitelighet, komfort og allsidighet. Det er den eneste hjullasteren i sin klasse som tilbyr en last over høyden på 3,40 m, og med en svingradius på bare 4,35 m på baksiden er den ideell for trange arbeidsplasser. AS1600 er drevet av en vannkjølt Deutz turbodieselmotor i trinn IV med 100 kW med intercooler og diesel oksidasjonskatalysator (DOC). Det kraftige common rail-innsprøytningssystemet og den elektroniske motorstyringen med intelligent kobling til trekkdrevet sikrer en optimal bruk av motoreffekten sammen med lavt drivstofforbruk.

Produktlink

AS210 Svinglaster, 4-hjuls sving

AS210 Svinglaster, 4-hjuls sving

AS210 er den største i AS serien, med et skuffemål på 2,1-3,0 m³ og en driftsvekt på 15 tonn. I likhet med AS1600 er AS210 utstyrt med høyytelseskomponenter for å gjøre maskinen mer økonomisk: Trekkraft og motor styres elektronisk. Alle komponenter er optimalisert med tanke på drivstoffbesparelser, effektivitet og redusert støyutslipp. På grunn av sin tømmehøyde på 3,42 m laster AS210 lett lastebiler med høye sider, og er også optimalt egnet for industriell bruk. Takket være firehjulsstyringen er svingradiusen bare 4,99 m. Med sin 129 kW trinn 5 Deutz turbodieselmotor dekker den lengre avstander med hastigheter på opptil 35 km / t (rask variant).

Produktlink