Be om tilbud
Sjekk om vi har en tilgjengelig maskin nær deg

(Vårt distrikt er Viken, Oslo, Vestfold og Telemark og gamle Oppland fylke)


MECALAC Hjuldumpere

Mecalac TA1EH

Mecalac TA1EH

Nyttelast på 1000 kg. Maksimal maskinbredde på 1,1 m og best i klassen med en svingradius (sirkel på 4,6 m) er TA1EH perfekt på små arbeidsplasser. Hydrostatisk girkasse som er enkel å betjene, en reguleringsspak og gasspedal er alt som kreves, automatisk bremsing aktiveres når gasspedalen slippes, noe som øker sikkerheten på stedet.

Mecalac TA2H

Mecalac TA2H

Nyttelast på 2000 kg. Dumperen passer til kravene til mange små arbeidsplasser. Hydrostatisk girkasse gir jevn og uavbrutt kraft for operatøren. Enkle brukervennlige kontroller.

Mecalac TA3 / TA3.5

Mecalac TA3 / TA3.5

TA3 serien, er designet for den lille til mellomstore arbeidsplassen, bestående av modellene TA3, TA3S, TA3H, TA3SH og TA3.5SH. Med en nyttelast på 3000 kg til 3500 kg, kan du velge mellom rett tipp for flytting av bulkmateriell eller 180 graders kraftoverføringstipp som gjør det mulig å plassere belastninger på hver side av maskinen. Den valgfrie hydrostatiske transmisjonen gir jevn og uavbrutt kraft for operatøren. Enkle brukervennlige kontroller.

Mecalac TA6

Mecalac TA6

Designet for den mellomstore til store arbeidsplassen. Med en nyttelast på 6000kg, kan det velges mellom rett tipp for flytting av bulkmateriell eller 180 graders dreibasert tipp som presis plassering av belastninger til hver side av maskinen. En synkron shuttle-girkasse gir 4 forover- og 4 bakovergående gir med en maksimal kjørehastighet på 25 km/t,
Alle 6 tonns maskiner har nå "Shield" sikkerhetsteknologi som standard med mulighet for å oppgradere til "Shield plus" for ekstra sikkerhetsteknologi.

Mecalac TA6S

Mecalac TA6S

Designet for den mellomstore til store arbeidsplassen. Med en nyttelast på 6000kg, kan det velges mellom rett tipp for flytting av bulkmateriell eller 180 graders dreibasert tipp som gir presis plassering av belastninger til hver side av maskinen. Alle 6 tonns maskiner har nå "Shield" sikkerhetsteknologi som standard med mulighet for å oppgradere til "Shield plus" for ekstra sikkerhetsteknologi.

Mecalac TA9

Mecalac TA9

TA9 er designet for de stor arbeidsplassene, og drives av en 55kw (74 hk) Steg V (Tier 4 Final) -motor og gir allsidighet i ditt arbeid. Med en nyttelast på 9000 kg, og valg mellom rett tipp for flytting av bulkmateriell eller 180 graders tipp som gjør det mulig å plassere last på hver side av maskinen. En synkron girkasse gir 4 forover- og 4 bakovergående gir med en maksimal kjørehastighet på 25 km / t. Permanent 4-hjulstrekk og sentral ledd, sørger for at trekkraften opprettholdes under selv de tøffeste forhold. Alle 9 tonns maskiner har nå Shield sikkerhetsteknologi som standard med mulighet for å oppgradere til Shield plus for ekstra sikkerhetsteknologi.

Mecalac 6MDX

Mecalac 6MDX

6MDX er designet med sikkerhet i tankene, og har en stor romslig hytte som gir utmerket naturlig sikt, kombinert med et standard fremovervendt kamera, og maskinen overholder ISO5006. Store selvrensende fottrinn og rekkverk i full lengde sikrer operatørenes inngang og utgang så trygt som mulig. Nyttelast på 6000 kg. Velg mellom rett tipp for flytting av bulkmateriell eller 180 graders dreibasert tipp som gir presis plassering av masse til hver side av maskinen. En synkron shuttle-girkasse gir 4 forover- og 4 bakovergående gir med en maksimal kjørehastighet på 25 km / t. Permanent 4-hjulstrekk og sentral ledd, sørger for at trekkraft opprettholdes under selv de tøffeste forhold. Alle 6 tonns maskiner har nå Shield sikkerhetsteknologi som standard med mulighet for å oppgradere til Shield plus for ekstra sikkerhetsteknologi.

Mecalac 9MDX

Mecalac 9MDX

9MDX er designet med sikkerhet i tankene, og har en stor romslig hytte som gir utmerket sikt, kombinert med et standard fremovervendt kamera, og maskinen oppfyller ISO5006. Store selvrensende fottrinn og rekkverk i full lengde sikrer operatørenes inngang og utgang så trygt som mulig. Nyttelast 9000 kg. Velg mellom rett tipp for flytting av bulkmateriell eller 180 graders dreibasert tipp som gjør det mulig å plassere masser på hver side av maskinen. En synkron shuttle-girkasse gir 4 forover- og 4 bakovergående gir med en maksimal kjørehastighet på 25 km/t. Permanent 4-hjulstrekk og sentral ledd, sørger for at trekkraft opprettholdes under selv de tøffeste forhold. Alle 9 tonns maskiner har nå Shield sikkerhetsteknologi som standard med mulighet for å oppgradere til Shield plus for ekstra sikkerhetsteknologi.