Be om tilbud
Sjekk om vi har en tilgjengelig maskin nær deg

(Vårt distrikt er Viken, Oslo, Vestfold og Telemark og gamle Oppland fylke)


KOBELCO gravemaskiner - SR serien 8-38 tonn

Kobelco SK140SRLC-7

Kobelco SK140SRLC-7

Etterfølgeren til SK140SRLC-5 er her.
Maskinen har steg 5 motor, ny hytte med fantastisk komfort og gravekrefter. Dette blir markedsfavoritten i 16 tonnsklassen. Ta kontakt for å prøvekjøring. Den nye Kobelco SK140SRLC-7 realiserer en helt ny verdi av harmonisert YTELSE - bedre effektivitet og produktivitet med økt kraft og hastighet og DESIGN. Andre forbedringer er bedre føreroperabilitet og komfort uten å kompromisse.

Kobelco SK380SRLC - Nyhet

Kobelco SK380SRLC - Nyhet

SK380SRLC er et resultat av storstilte undersøkelser i markedet og tilbakemeldinger fra kunder, sammen med Kobelco- ingeniørers erfaring og utnyttelse av teknologi. Vi ser økende behov for korthekk gravemaskiner på grunn av mer arbeid i urbane strøk. SK380SRLC er en tung maskin med masse krefter, men med lite arbeids-fotavtrykk, sier produktsjef Peter Stuijt.

SK380SRLC er KOBELCOs nyeste tilskudd til korthekk familien. Med en vekt på over 36 tonn leder SK380SRLC nå an som en av de tyngste og raskeste SR-gravemaskinene på markedet. Den har en kraftig 200 kW motorytelse, utmerket løftekapasitet, økt stabilitet på grunn av dens høye driftsvekt, samt et eksepsjonell allrounddesign, romslig hytte og et utmerket førermiljø.