Kobelco - SK140SRLC-5 - Gravemaskin

Vekt: 14500 kg med skjær
Effekt: 78,5 kW / v/ 2000 o/min
Motor: Isuzui AR-4JJ1XASK-01, Vannavkjølt direkteinnsprøytet 4-takts dieselmotor med turbolader, intercooler (Samsvarer med EU (trinn IIIB) US TIER IV)
Motortype: Diesel
Kjørehastighet: 5,6/3,4
Lengde/bredde/høyde : 750 / 259 / 287 cm
Gravedybde: 480 cm
Gravehøyde: 919 cm
Rekkevidde: 834 cm

Kontakt meg for mer informasjon


Kobelco SK140SRLC-5:

5-generasjonen viderefører dine konkurransefortrinn – Kobelco 100% Japansk

Med denne videreutviklingen av Kobelco SK135SR og SK140SR-3 har våre konstruktører lykkes å forbedre et produkt som allerede var ledende på de fleste områder i sin klasse.

Opprettholdt stabilitet og balanse, førerkomfort med klassens største førerhus der støynivået både for operatør og de som arbeider rundt maskinen ligger på et nivå som ingen andre maskinmerker er i nærheten av. Kobelco har med sin fokus på viktige kundeverdier oppnådd å ytterligere høyne hydraulikkens presisjon, hastighet og styrke ved å kalibrere alle hydraulikk-komponentenes dimensjoner og design mot hverandre som en helhet for å unngå effekttap.

Videreutviklingen av hydraulikk-kretsen har i tillegg bidratt til et meget kjærkommet resultat, ett ytterligere redusert drivstoff-forbruk kontra forgjengeren, hvilket også disse er kjent for med høy ytelse med lavt forbruk.

Redusert forbruk er også et resultat av ni tidig samarbeid med motorprodusenten, Isuzu har utviklet en effektiv miljømotor som tilfredsstiller Euro-4 og våre kunder kan se frem til at Kobelco SK140SR-5 i fra nå vil:

Fortsatt være best på å levere våre kunder den beste totaløkonomi gjennom hele maskinens levetid.

Kobelco gir deg flest produktive dager, minst forbruk og forurensing, best totaløkonomiKontakt meg for mer informasjon


Ta kontakt med en av våre selgere