BECK Finans

En gammel maskinpark er dyrere i drift enn du tror!
Anleggsbransjen er preget av lave marginer, noe som krever at maskinelt utstyr til enhver tid fungerer optimalt. Ved å benytte leasing som finansieringsalternativ kan maskinen utgiftsføres på kortere tid enn dersom du eier driftsmidelet selv. I forbindelse med større prosjekter kan det være svært gunstig å utgiftsføre store deler av maskinkostnaden.

Hvordan fungerer leasing?
Finansieringsselskapene stiller normalt visse krav til gjenstanden som ønskes leaset. Dette kan være at den er kurant, kan flyttes og at den er skattemessig avskrivbar. Leasingfinansiering er i de fleste tilfeller avgiftsnøytralt. Dette betyr at du som leaser belastes de samme avgiftene til staten ved leasing som ved annen finansiering.

Beck Maskin AS har et finansieringssamarbeid med SG Finans AS.

Som kunde hos Beck Maskin har du dermed muligheten til å velge leasing fra SG Finans som finansieringsalternativ på alle produkter og løsninger du skal investere i. Dette gir deg en rekke fordeler:

  • Inntil 100 % finansiering
  • Bedre likviditet
  • Fleksibel finansiering
  • Full bruksrett til utstyret

SG Finans AS er Norges ledende finansieringsselskap innen equipment leasing og factoring. Selskapets produkter markedsføres un-der varemerkene Societe Generale Equipment Finance og Societe Generale Factoring. Kunnskap og nærhet til kundene er våre kjerneverdier.

Kontakt oss for tilbud på finansiering.