Besøk fra CANYCOM i Japan!

Over 30 års samarbeid med CANYCOM i Japan!

Den 16-17 august fikk vi besøk av President og eier av CANYCOM - Yoshi Kaneyuki (til venstre på bildet) og Yasuiko Mori. Tilstede på møtet var Styreforman Owe Beck, Daglig leder Christian Beck og Salgssjef Fabian Rosenberg. Møtet var svært hyggelig for oss, og de kunne fortelle om mange nyheter på vei. Vi gleder oss til videre samarbeid de neste 30 årene!

Chikusui Canycom ble grunnlagt i 29. januar 1948. Beck Maskin startet samarbeidet i 1991.

Canycom er en ledende produsent av minidumpere (fra 0,5 til 5 tonns kapasitet) i Japan med en produksjon på ca. 9000 enheter i året.

De minste er el drevne og de største enn så lenge konvensjonelle. Selskapet har spesialisert seg på mindre selvgående små beltedrevne dumpere innenfor fritid, jordbruk, skogbruk, bygg og anlegg samt transport av personell. Canycom minidumpere er stort sett laget for bruk over kortere distanser utenfor vei og hvor føreren blir fraktet med maskinen. Flere av de kan leveres med selvlaster.

Beck har som nevnt importert disse i mange år og garanterer for meget god kvalitet til rett pris. Dette er god kvalitet som blant annet RG EKSPERT AS har kjøpt en rekke av i ulike størrelser for bruk i sin utleiepark og vi i har også levert flere til SKANSKA og LEIF GRIMSRUD AS.

Les mer om våre dumpere her

B1.jpg b2.jpg b4.jpg