Ny 8 tonns Kobelco solgt til VIVA IKS, Lierstranda

Koblco SK75SR levert VIVA IKS, Vestviken Interkommunale Vei-, Vann- og Avløpsselskap IKS

Tirsda ettermiddag fikk VIVA IKS, Vestviken Interkommunale Vei-, Vann- og Avløpsselskap IKS overlevert sin nye Kobelco SK75SR-3E.

Om Viva IKS

Viva IKS utfører offentlige tjenester for våre eiere innenfor vei, vann og avløp. De forvalter kommunaltekniske anlegg for vei, vann og avløp i deltakerkommunene, og har ansvaret for alle oppgaver knyttet til forvaltning, planlegging, utbygging, drift og vedlikehold av offentlige vann- og avløpsanlegg i eierkommunene. Ansvaret ble overført fra deres eierkommuner, Lier, Røyken og Hurum til Viva IKS fra 1. januar 2015. Viva IKS er lokalisert med sin administrasjon på Vitbank i Lier kommune. I tillegg har selskapet tre driftsstasjoner lokalisert henholdsvis i Lierbyen, Grette i Røyken og Tofte i Hurum. Til sammen er det 99 ansatte i selskapet.

Det er avdeling for vei som skal bruke maskinen, og sjåfør Magne Kortnes var veldig fornøyd med maskinen han fikk overlevert på tirsdag. Han fremhevet førerkomfort, hytte og støynivå som "helt spesielt" hos Kobelco:-).


Maskinen er utstyrt med bl.a:
SMP HK-feste, SB Graveskuff, SB Pusseskuff, SB smalskuff, Engcon tiltrotator, Intermercato Tigergrip TG28S tømmerklype, DAB adapter og sentralsmøring.

Maskinen er solgt av Stig Vang.