Beck Maskin er igang med Mecalac

Beck Maskin er igang med Mecalac

Da er vi igang med MECALAC agenturet og ser frem til å bli “fullliner” leverandør med hjulgravemaskiner, hjullastere og andre relaterte produkter.

Mecalac gruppen produserer premium maskiner for bygg og anleggsbransjen.
Produksjonsanleggene er lokalisert i Frankrike, Tyskland, England og Tyrkia. Produktlinjen består av bl.a hjullastere (tidligere tyske AHLMANN) fra 4 til 15 tonn. En ny serie på omkring 2 tonn kommer snart.

Hjullasterne finnes i 4 produktserier: 4-hjulsstyrte, leddstyrte og svinglastere og teleskopmodeller i størrelser fra 4 til ca 15 tonn. Videre har de hjuldumpere med 1-9 tonns lasteevne, de største med komfortabelt førerhus. Valser og tandemvalser og kanskje mest kjent er Mecalacs gravemaskinserie på hjul og belter med sine unike gravesystemer.

Beck Maskin kommer i første omgang til å satse på hjullastere og hjulgravere som har vært en mangel hos Beck. I tillegg kommer naturligvis hjuldumpere og valser. Svært interessant er det også at de i 2020 introduserer sin første elektriske hjulgraver, perfekt for byområder hvor Beck Maskin er sterke.

Elmaskinene kommer
Mecalac startet for noen år siden utvikling av elektriske maskiner, og den første på markedet er E12, en 12 tonns hjulgravermaskin med alle gode Mecalacs egenskaper innebygd. Den er kompakt og passer utmerket i trange urbane områder, maskinen har 4 hjullstyring og den kan gå en hel dag uten å lades. Ladetid er 8 timer og batterikapasiteten er 146 kWh. Denne elgraveren kommer på markedet i løpet av 2020 samtidig arbeider Mecalac med en hel range av elektriske produkter som passer oss perfekt til det grønne skifte som blir stadig mer aktuelt, ikke minst for Beck som er godt representert i flere store tettsteder og storbyer.

De første maskinene er på plass.

LAST NED PRODUKTRANGEN HER

Mecalac kan følges på sosiale media


VELKOMMEN TIL PRØVEKJØRING!